Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Добродошли у Гуангзхоу Међународна изложба расвете, ИангЗхоу КсинТонг Транспортна опрема Гроуп Цо, ЛТД., Датум 2018.6.9-6.12
- Jun 09, 2018 -

Данас је годишња изложба у Гуангзхоуу, одлични дилери широм земље ће донети своје производе фер, КсинТонг група је посвећена изградњи путева, стога поздрављам домаће и стране пријатеље да посјете.

Иангзхоу КсинТонг транспортна опрема гроуп цо., ЛТД., Је домаћа специјализација ангажована на раној комплетној опреми за превоз опреме и предузима један од интелигентних транспортних и сигурносних Street light.jpg инжењеринг предузећа. Предузеће је основано 2001. године, више од једне деценије, придржава се послова у увек јасном смеру развоја предузећа: серијација производа и квалитет прве за ту идеју; У интелигентном транспорту направљен је одличан инжењеринг, сигурносни инжењеринг за дух одговорности; Корисници постављају пуну услугу као циљ. Сада је постала колекција дизајна производа, производње, продаје и услуга и инжењеринга једног од великих предузећа.

Сада компанија има познате робне марке, брендиране производе у провинцији Јиангсу, провинцију Јиангсу, првокласне квалификације за безбедносне компаније, степен освјетљења на путу 3, квалификациони сертификат за интеграцију информационог система, сертификат о софтверским производима предузећа, , Сертификат 3 ц, Министарство јавне безбједности, сигнал, знак за пријаву серије знакова, квалификације за производњу безбједности производње, ААА кредитни рејтинг.

Производи имају читав низ соларних сијалица, електрични интелигентни координациони сигнал мрежног сигнала, знак, екран, велики индуковани прелаз плућа муња, трака екрана и разна конвенционална светла, електрични аларм, надзор и персонализовани бар; Инсистирамо на континуираном развоју производа бренда и технолошких иновација, јачању услуге клијената, обуци групе професионалних талената са богатим искуством у индустрији, агресивног менаџмент тима, компанија има поуздану основу за дугорочни развој.

У развоју циљане саобраћајне опреме и инжењерских услуга на једном месту, под вођством забринутих за потребе корисника и пажљиве техничке услуге. Током година придржавамо се пружања услуга стручној техничкој служби и сигурности, континуираном ширењу обима услуга и побољшању нивоа услуга, а велики број корисника формирао је дугорочно стабилне односе сарадње, освојио признање и повјерење на тржиште корисника.

У будућности, не мијењати се, компанија ће додатно унаприједити ниво услуге, побољшати сервисни систем, пружити корисницима пажљив и тачан сервис. Да би спровели научне и технолошке иновације и стално пружали лансирање више производа, квалитета производа, прилагодили се тренду социјалне интелигенције; Створити иновативну, прагматичну, услугу као главну конотацију предузетничке културе; Ојачати да постану првокласни интелигентни транспорт комплетних добављача, интегратора, инжењерске службе свесности предузећа, бољег управљања интелигентним услугама за друштво.

Аутор: Бунни Сун

Inače