Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Уградња регионалних услова сунчеве светлости
- Apr 09, 2018 -

Пре свега, постоји ограничење надморске висине подручја гдје се примјењује соларна улица. Обичне сунчеве светиљке погодне су за подручја у надморској висини од 2000 метара, што је цела централна и источна равница Кине. Будући да надморска висина такође утиче на коришћење батерија и линија.

Друго, сунчева светла најбоље се користе при температури од -50 ° Ц до 70 ° Ц. Температуре су превисоке да би исправно функционисале, а ниским температурама могу спорије радити.

Још једном, подручје отпорно на ветар за соларне ултраљубичасте светиљке је оцијењено на нивоу 12, што значи да у оквиру 12 ветрова неће доћи до оштећења, а сви би требали бити кориштени у Кини.

Осим тога, соларна ултраљска лампа има сеизмички ниво од 8 и неће се оштетити ако не дође до изузетног земљотреса. Нормалне области неће изазвати проблеме.

Напокон, соларна улицна светла могу се нормално користити у областима где влажност не може бити већа од 80%. Претерана влажност ваздуха је превисока, што ће учинити влажне везе електронских компоненти нестабилне и утјецати на осветљење система.