Знање
Dom > Знање > Sadržaj
Мудрост града у Кини
- Nov 15, 2018 -

Мудрост града у Кини

Према државном информативном центру, главни инжењер истраживачког одјела ЦханЗхиГуанг, Кина предложила градњу градске мудрости на 154 града, очекује се да укупна инвестиција прелази 1,1 билиона јуана.
На ББС-у "бежични град интелигентни живот", одјел за истраживање информација у државном информационом центру, главни инжењер ЦханЗхиГуанг говори о кинеској мудрости статус куо ио проблемима са којима се суочава урбани развој. Према статистичким подацима, до краја фебруара 2012. године, Кина је предложила изградњу мудрости града, укупан број је достигао 154, планира уложити више од 1,1 билиона јуана. У 12-ој петогодишњем плану изградње града мудрости или државног извјештаја изнад града, укупно 41, укључујући и 10 замјеника покрајинског града, опћине непосредно под централном владом у Пекингу, Шангају и Тиањину су мудрост изградње града напред.
Величина тржишта у 2012. години, Кина Интернет индустрија достигла је 365 милијарди јуана, што је повећање од 38,6% у односу на претходну годину. Од интелигентне сигурности до паметне мреже, доћи до "града мудрости" од слетања код кода, што се може очекивати на новим индустријама, интернет ствари је цвјетао свуда, тихо утичући на живот људи. Стручњаци истичу да ће, заједно са побољшањем технолошког напретка и пратеће подршке, у наредних неколико година, технологија и стандарди за локализацију, систематско управљање и управљање, индустријске основе "постати три велика кинеска тренда у развоју Интернет Ствари.
10. априла 2013. године, мудрост изградње енергетске изградње стамбеног и урбаног и руралног развоја и организација за узимање узорака у урбаним срединама, креирала је спецификацију тренинга ткања одржаног у Пекингу. Информације достављене на састанку показале су да ЦДБ неће обезбедити ништа мање од 80 милијарди јуана за инвестиције и финансирање, а постоје две комерцијалне банке обећале, рекавши да ће обезбедити ништа мање од кредита ЦДБ-а, како би подржали градску градњу мудрости. И друге инвестиционе институције такође су потписале инвестицију од 200 милијарди долара почетком априла. Груба процена, повезана улагања или ће премашити 440 милијарди јуана.
Град "Мудрост града" у време руте. Брза урбанизација захвата брзом привредном развоју Кине, али и град утиче на проблем одрживог развоја. Следећа фаза "урбанизације" шетње "фино управљање" неопходна је за изградњу "новог пута урбанизације", тако да се "град мудрости" стиче у историјском тренутку. "Град мудрости" односи се на употребу напредне информационе технологије, побољшање урбанистичког планирања, изградње, управљања и услуге интелигентног нивоа, учинити град ефикаснијим радом, агилнији, ниског угљеника, нови је начин урбаног развоја у информационо доба. Сади подаци су предвиђали да до 2014. године, кинеска мудрост града ИТ-а, која се очекује од величине инвестиције, достигне више од 1700 стотина милиона јуана.

Аутор: Бунни Сун