Знање
Dom > Знање > Sadržaj
Врсте информација о систему вођења саобраћаја
- Oct 25, 2018 -

Врсте информација о систему вођења саобраћаја

Систем индукције саобраћаја углавном објављује три врсте информација: информације упозорења, информације о индукцији саобраћаја и јавне информације.

упозорење
Овакве информације углавном се заснивају на подацима о мониторингу које обезбеђује систем за надзор бајонета, који је повезан са системом за објаву информација о промету саобраћаја, како би ослободили информације као што су убрзавање кршења возила под њеном надлежношћу.

Информација о подстицању промета
Правовремено приказати информације о путном правцу у складу са упутствима о саобраћају, времену и упутствима за команду и отпрему, као што су знакови упозорења и једноставне графике, као што су контрола грађевинског подручја, снажна вјетар и густа магла, тако да возачи унапред могу знати путне услове, избјећи загушење саобраћаја и смањити саобраћајне незгоде. Истовремено, ограничење брзине може бити приказано у складу са стварним условима пута, како би се ефикасно индуковало саобраћајни ток и учинио саобраћај саобраћајнијим.

Јавне информације
Овакве информације су углавном неке хуманизиране пријатељске информације, као што су: возите пажљиво, обратите пажњу на безбедност, молим вас немојте замаравати вожњу. Поред тога, постоје и неке друге информације, као што су: топло добродошли лидерима да прегледају вођство, празник Национални дан и тако даље.

Аутор: Бунни Сун