Знање
Dom > Знање > Sadržaj
Систем соларне светлости
- Jul 12, 2018 -

Систем соларне ултраласке светиљке састоји се од осам елемената. Соларни панел, соларна батерија, соларни регулатор, главни извор светлости, кутија за батерију, главни држач сијалице, стуб лампе и кабл.

Систем соларних ултраљубичних лампи се односи на скуп независног дистрибуираног система напајања соларне ултраљубичасте лампице. Не подлеже регионалним ограничењима, а не утиче на локацију инсталације електроенергетских инсталација, такође није потребно проводити закупљене цевоводе, изградњу и монтажу на градилишту је врло згодно, не треба систем преноса и трансформације, а не потрошна мрежа, еколошки пријатељски и уштеду енергије, боље је свеобухватне економске користи, посебно на путу за изградњу соларних ултраљубичастих лампица. Посебно за уличне лампе, вањске билборде и аутобуске платформе далеко од електроенергетске мреже, економске користи су очигледније. То је индустријски производ који Кина мора да промовише у будућности.


Схематски дијаграм система соларних ултраљубичних лампи
Принцип рада система:
Принцип рада система соларне уличне светиљке је једноставан, да се користи принцип рођења В ефекта соларних панела, светлих панела током дана да би се добило сунчево зрачење и претворило у електричну енергију, након чувања у контролном пуњачу за пуњење и пражњење, у ноћи када интензитет осветљења постепено се смањује до постављених података, сунчевих сунчаних сунчаних панела око напона отвореног кола од 4,5 В, регулатора пуњења и пражњења аутоматски детектује вредност напона инструкције за кочење, држач лампе за пражњење акумулатора. Након 8,5 сати пражњења акумулатора, регулатор пуњења и пражњења издаје упутства за кочење и завршава се пражњење акумулатора.

Аутор: Бунни Сун