Знање
Dom > Знање > Sadržaj
Знаци упозорења на саобраћај у соларној енергији
- Nov 11, 2018 -

Знаци упозорења на саобраћај у соларној енергији

Потврђено тестом на терену и заједничким рефлектујућим саобраћајним знацима и ЛЕД саобраћајним знаковима са мрежним напајањем, има следеће предности: [1]
(1), напајање се снабдева соларне и батерије двосмерно самостално радно вријеме је дугачак, сунчан дан континуирано стабилан рад, не производи никакве накнаде за коришћење, кишни дан може бити и континуирани стабилан рад само неколико дана постоје разлике у различите области (или).
(2) висок степен аутоматизације, чини једноставан и разумљив, мобилан и практичан рад, нискобуџетан.
Латтице екран (3) висока осветљеност, мала потрошња енергије, снажна видљивост, у односу на ИЦОНС који се користи истовремено, упозоравајуће слово и имају разне упозоравајуће речи и ИЦОНС који су у складу са националним стандардом, брзо и погодно за замјену .
(4) раздаљина упозорења, раздаљина визуелног спознавања на 500 м више него у току дана и ноћи, визуелна сазнања могу да досегну више од 1 000 м и побољшају безбедност у саобраћају.
(5) користећи соларне плоче аутоматски у центру пажње, побољшана је ефикасност кориштења соларне енергије.
(6) подешавање угла екрана и раст и пад соларних плоча, неједнакост једни друге, даљински бежични даљински управљач и ручна контрола могу се користити истовремено. Стога има широку перспективу промоције.

Аутор: Бунни Сун