Знање
Dom > Знање > Sadržaj
Како подесити растојање између соларних светиљки
- Apr 09, 2018 -

Из перспективе корисничког искуства, наравно, извор светлости је светлији и растојање између сваког извора светлости је светлије ноћу. Међутим, из перспективе инвеститора, наравно, мањи је број инсталираних соларних ултраљских светала, што је мања њихова улагања. Да трошимо новац на друге инвестиције, ако балансирамо две главе, најбоље је да радимо као произвођачи соларних ултраљубичастих светиљки.

За уградњу уличних светала, имамо референцу густине, то јест, не смијемо бити превише близу превише, нити гледати једну тачку духова са дистанце, а нема никаквих значења. То такође проузрокује губитак ресурса и превише је далеко да изазове слепа тачка осветљења, мјесто гдје је свјетло потребно је неуспјех ако нема континуитета, па је искуство врло важно.

Да би добили једноставан примјер, 6, 30 ват метара соларних свјетиљки уличице су размјерене једна од друге за 20-25 метара. Не питајте зашто је то искуство. Светлосни ефекат овог аранжмана ће учинити све задовољним. Безбојан распон осветљења и лакоћа извора светлости су у праву. Интервал није ни дуг, ни кратак. Ово је рационалност распореда осветљења.