Знање
Dom > Знање > Sadržaj
Процес улагања у уштеду енергије уличне лампе
- Jul 08, 2018 -

Неки велики пројекти уличне расвете захтевају понуде. А произвођач уличне светиљке који учествује у надметању мора имати одређену квалификацију. Многи корисници не знају квалификацију инсталације соларних лампи, тако да ће сазнати које квалификације могу бити инсталиране. Пројекат изградње уличне лампе је у основи пројекат који је одобрила локална самоуправа. Сада је управљање пројектом ојачано, тако да већина пројеката уличне лампе захтијева јавно надметање. Пројекти стручног уговарања предузећа за градњу и одржавање путева осигуравају се на нивоу 3, ниво 2, нивоа градских и путничких расвјетних сијалица. Пројектна квалификација професионалног уговарачког предузећа је подељена на примарну, секундарну и терцијарну. Да бисте одговорили на ваша питања, ово питање ће вам представити поступак надметања и лицитирања уличне лампице за штедњу енергије / које су квалификације потребне / мрежу за куповину и куповину уличне лампице. Погледајте следећи сажетак:


И. које материјале треба припремити за давање понуда и расписивање соларних лампи?


Пројект соларних ултраљубичних лампи је у основи пројекат државе или локалних одјељења. Које информације треба да припремимо као понуђач? Неки понуђачи немају праве информације и пословне могућности за отпад. Обично треба припремити сљедеће материјале пре надметања:

(1). Копија дозволе за обављање послова са службеним печатом (дозвола за пословање од три у једну)

(2). Копија дозволе за производњу за заштиту мора бити причвршћена службеним печатом
(3). Оригинално пуномоћје правног лица, копија личне карте правног лица и оригинал и копија личне карте овлашћеног заступника. (уколико је правно лице непосредно укључено, потребно је само оригинал и копију личне карте правног лица.)
(4). Пуномоћје за коришћење пратећих производа мора се ставити на службени печат овлашћеног лица.
(5). Копија квалификационог сертификата од степена 3 или више за стручно уговарање урбанистичког и путног осветљења мора бити причвршћена званичним печатом.

Аутор: Бунни Сун